Sunday, 2 May 2010

Adehhh...penatnye pakcik

Aduhhhh.... penatnye hari ni. Al-maklumlah agak lama tidak mengerah keringat di medan sukan.

Sudahlah penat memotong rumput semalam belum hilang lagi, hari ini main badminton pula . Kalau main macam mat saleh main takpe lah jugak, ini main macam final terbuka Oxford dah.

Apapun, seronok kerana agak lama kami tidak berkumpul bersama. Setidak-tidaknya adalah aktiviti untuk komuniti Melayu Oxford hujung minggu ni.

Antara yang berkelapangan bersama-sama membuang lemak tadi adalah Abg Wan Mat + famili, Dr Din + famili, Rosly + solo, Malinna, Kami, dan memerhati dari luar adalah Ruslan (tengah bekerja) dan Abg Arfiyan (a.k.a Boss).Pukul, jangan tak pukulSembang-sembang lepas bersukan

Buah tangan

Kebetulan saya mendapat email dari syarikat percetakan yang membuat promosi cetak t-shirt percuma (terhad kepada 1 baju/pesanan).

Memandangkan harga tanpa promosi adalah agak mahal, peluang ini saya gunakan untuk hasilkan t-shirt yang custom-made buat 2 pakcik Mawaddah di kampung.

Tahun ini buah tangan untuk orang Malaysia semuanya jenis yang ringan-ringan. Bukan apa senang nak masukkan ke dalam beg. Tinggal lagi nak cari barang untuk makcik-makcik pula.

Selamat berhujung minggu. Nak kena lepas hilangkan penat ni. Mujur juga esok Bank Holiday, dapat rehat lebih sikit.

Wassalam.

No comments: