Saturday, 14 March 2009

Menemui sahabat

Jumaat-Sabtu yang lepas, kami sekeluarga menerima ziarah rakan dari Edinburgh (Nurul, Iz dan Aisya) dan Saiful Kodi dari Reading ke Oxford.

Nurul dan famili datang dari London, biasanya kalau dah berada di London tu, kenalah singgahkan diri ke Oxford ni.

Di kelapangan yang ada, sempatla kami membawa mereka berjalan-jalan sekitar bandar Oxford, ambil foto mana-mana bangunan lama, bersejarah dan landmark bagi Oxford.

Ini merupakan sebahagian foto yang dapat saya kongsi bersama para pembaca. Dalam kamera Nurul dan Saiful lebih banyak. LOLZ!

kiri: saiful, izhar, wan nurul


ada orang menangis hari tuh...

tak ingat dah nama jalan ni, tapi kat tengah-tengah town la

yang ini kat enterance Christ Church College, yang terkenal dengan dewan makan, dalam Movie Harry Potter tuh...

rekezi hari tu, sebab cuaca amat baik, langit cerah dan tak ramai orang!

Terima kasih daun keladi,
lain kali singgahlah lagi,
kalau boleh janganlah sehari,
sebab banyak tempat kita tak cover lagi...

inilah masa untuk enjoy ourselves, sebelum masing-masing tamatkan pelajaran dan balik semula bekerja di tanah air. Sebab masa tu nanti, semua akan kembali sibuk dan tak tahulah bila lagi masa yang sesuai untuk travel dan melihat tempat seperti ini , bukan?

2 comments:

ladysheqa said...

mr hazlin kat southamptom. tak jumpe ke?

Dr. Sepet said...

memang berhajat nak jemput, tapi disebabkan ada perubahan travel plan, yang mungkin susahkan hazlin, maka ianya kami tangguhkan dulu for the future. InsyaAllah.