Wednesday, 19 December 2012

Kontroversi Logo HARIMAU SELATAN - penjelasan diperlukan!

Dipetik daripada: Blogserius


Benarkah????

Dari akaun twitter @BolasepakMY  kami diberitahu logo pasukan bola sepak Darul Takzim FC dikatakan meniru logo Richmond FC. Richmond FC ialah sebuah pasukan bola sepak undang-undang Australia yang ditubuhkan pada tahun 1885. Jadi siapa tiru siapa?

Apabila pergi ke forum Bigfooty AFL pula, ada pula yang menuduh logo Richmond FC ditiru dari logo minuman keras Tiger Beer. Maka siapa tiru siapa? Tiru-ception?




Laporan asal @BolasepakMY 

2 comments:

Rafi Hj Daud said...

yang kau sibuk2 nak buat team orang lain line panas pe hal??TU HAK DIA...kalau dia tiru pun...mak bapak kau, keluarga kau tak terbabit ape2 pun..jadi..orang bangsat, blogger haramjadah mcm kau ni la yg buat malaysia line panas.. ko ingat orang suka sangat baca blog bodoh mcm ko buat ni..pegi jalan la wehh..ha ha..

Maratak Atek said...

Ubah sikit je. Logo kelantan pun hampir nak sama ngan logo south africa rugby. Imitation is the simplest form of flattery.